Tietosuoja

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Rekisterinpitäjä
Unisex Suomi / Niputettu Oy
Rautatienkatu 22
33100 Tampere
FINLAND

Rekisteriasioista vastaava
Unisex Suomi / Niputettu Oy
Y-tunnus 3379764-2
Rautatienkatu 22
33100 Tampere
FINLAND

Rekisterin nimi
Unisex.fi verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Unisex.fi verkkokaupan henkilötietokantaa käytetään asiakaspalvelun parantamiseen, tuotekehitykseen sekä osuvamman mainonnan kehittämiseen.

Rekisterin tietosisältö, tietojen muuttaminen ja poistaminen
Rekisteröityjen käyttäjien nimi, osoite, sähköpostiosoite. Rekisteröityneellä on koska vain mahdollisuus halutessaan muuttaa tietojaan tai pyytää poistamaan tietonsa rekisteristä.

Säännönmukaiset tietolähteet
Unisex.fi verkkokauppaan rekisteröityneiden käyttäjien ilmoittamat henkilötiedot sekä verkkopalvelun käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Niputettu Oy ei luovuta asiakkaidensa tietoja kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Manuaalista tietokantaa ei säilytetä.

Sähköisessä muodossa olevat rekisteröityneiden käyttäjien henkilötiedot ovat vain oikeudet omaavien Unisex henkilökunnan jäsenten saatavilla palomuurein varustetussa ja salasanasuojatussa ympäristössä, lukitussa tilassa.

EVÄSTEET

Evästekäytäntö
Unisex käyttää palveluissaan evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Kävijää ei voida tunnistaa evästeiden avulla. Evästeen tallentamiseen ja käyttöön vaaditaan suostumus. Evästeet eivät vahingoita käyttäjän laitetta tai tiedostoja. Tietojen käsittelyssä noudatamme aina Suomessa voimassa olevaa tietosuojasääntelyä.

Miksi evästeitä käytetään
Evästetietojen avulla Unisex voi kehittää sivustoa paremman käyttökokemuksen mahdollistamiseksi, sillä haluamme sivuston vastaavan mahdollisimman hyvin kunkin käyttäjän yksilöllisiä tarpeita ja toiveita sisällön suhteen.

Evästeillä seurataan sivustomme kävijämääriä, tietoja kävijöiden käyttämistä sivuista, selaimista ja käyttöjärjestelmistä. Myös käyttäjän IP- ja verkko-osoite tallentuvat evästeiden avulla. Eväste muistaa nämä tiedot eikä käyttäjän tarvitse määrittää niitä aina erikseen verkkopalvelussa käydessään.

Miten evästeitä hallitaan ja poistetaan
Käyttäjä voi tyhjentää evästeet käyttämänsä laitteen selaimen asetuksista, jolloin tunniste, jolla käyttäjästä kerätään tietoa vaihtuu. Käyttäjällä on myös mahdollisuus estää evästeiden käyttö kokonaan.

Mahdolliset muutokset tietosuojakäytäntöön
Voimme muuttaa ja päivittää tietosuojakäytäntöä, jotta se kertoo aina, kuinka me käsittelemme sivustokävijöitä koskevia tietoja. Mahdolliset muutokset on aina nähtävissä verkkosivuillamme.

Shopping Cart
Scroll to Top